Eeuwige pandemie: droom van het globalisme

Wat is mooier voor een globalist dan een land vol makke schapen die zonder een woord van kritiek zijn ene achterbakse leugen na de andere slikken?

Van de Ozon-hoax tot de inmiddels afgezaagde CO2 en het klimaat, van hun onbewezen NOx leugens tot het illusoire Corona-bedrog, van ‘eeuwige pandemie’ en ‘eeuwige lockdown’ tot eeuwig Utopia. Alles via de ‘steeds dodelijker’ Delta- en straks Lambdavarianten die garant moeten staan voor de natte droom van een globalistisch ‘perpetuum mobile’ terwijl neutrale wetenschappers al spreken van een ‘scamdemic’.

In hun dwangneurose proberen globalisten ons als proefkonijnen tot vaccinatie te dwingen met hun experimentele vaccins. Een letterlijk citaat van de website van het RIVM : ‘Een griepprik is niet verplicht. Iemand kiest zelf om wel of niet van het aanbod gebruik te maken.’ Voor een rationeel mens gaat dan, na een korte blik op de manipulatie van onze vaccinatie-desperado’s Mark & Hugo, ‘een wereld van onbegrip’ open gezien de immorele pogingen van dat duo om onschuldige kinderen een levensgevaarlijke, inenting te geven.

Kers op de taart

Kers op de taart was zaterdag hun ‘partner in crime’ Macron tegen anti-Corona-pas demonstranten: ‘als jij je niet vaccineert kan je mij besmetten….’  En dat van deze egotripper die met veel misbaar voor de buis gevaccineerd werd, maar daar zèlf niet het minste vertrouwen in blijkt te hebben.… Comisch als het niet zo intriest was.

Een organisatie als de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) probeert eveneens inenting van kinderen te forceren terwijl zij alle Covid-19 vaccinaties tegelijkertijd diskwalificeren als “medical experiment by emergency use authorization only”!  De gevolgen zijn desastreus in Amerika, alleen al in maart zijn d r i e h o n d e r d  kinderen tussen 12 en 18 jaar overleden na Corona vaccinatie. ‘America’s Frontline Doctors’ is een proces begonnen tegen de staat namens de nabestaanden van 45.000 dodelijke slachtoffers van Covid-19 vaccinaties, terwijl onze lokale dorpsgek De Jonge hier dezelfde moorddadige agenda probeert te forceren met veel babbels maar vooral zonder feiten, die hij overigens toch niet begrijpt.

Géén corona-sterfgevallen
onder 48.000 kinderen
jonger dan 18 jaar

Daarom is een recente studie van de gereputeerde ‘Johns Hopkins School of Medicine’ onder 48.000 kinderen zo’n openbaring omdat  zij absoluut géén Covid-sterfgevallen in die groepkonden vinden. De criminele globalisten van de CDC kunnen zich dus niet beroepen op ‘de wetenschap’, maar drammen gestaag door. Mocht onze dorpsgek zich weer eens beroepen op zijn intieme kennis van frikadellen (zie: Frikadel – Wikipedia) dan is het goed te weten dat Dr. Marty Makary ook niets van frikadellen afweet, maar wèl een top medisch expert is aan de ‘Johns Hopkins School of Medicine, Bloomberg School of Public Health, en deCarey Business School.

Zijn research team werkte samen met de ‘nonprofit FAIR Health’ om rond de 48.000 kinderen onder de 18 te onderzoeken die met Covid gediagnosticeerd waren tussen april en augustus 2020. Zij vonden ‘a mortality rate of  z e r o  among children without a pre-existing medical condition such as leukemia’, maar er zijn inmiddels al honderden kinderen gestorven aan vaccinatie. ‘Liever dan de wetenschappelijke realiteit te accepteren’, aldus Makary, ‘gaat de CDC verder om ‘flinterdun bewijs’ te hanteren om Covid vaccinatie aan kinderen op te dringen’. Hij schreef in de Wall Street Journal van afgelopen Maandag: The National Education Association has been debating whether to urge schools to require vaccination before returning to school in person. ‘How can they or anyone debate the issue without the right data?’

Hij stelt ook onomwonden dat ‘opgeblazen Covid-sterfgevallen worden voortdurend naar beneden bijgesteld, maar in plaats van het groeiende wantrouwen tegen de CDC te verminderen doet de CDC het tegenovergestelde! De CDC vermijdt transparantie en rigoureus onderzoek. Zij overdrijven Covid ziekenhuisopname’s en sterfgevallen en denken niet eens na of één prik voldoende is, hoe meer hoe beter…’. Frappant hoe onderling uitwisselbaar onze RIVM en de CDC blijken te zijn…

Volgens Makary is dit probleem (lees: bedrog) systemisch: ‘een enorm aantal overheids- en privépolicies inzake vaccinatie van kinderen hangen af van data uit één dubieuze bron. De CDC beweert ‘dat 335 kinderen onder de 18 gestorven zijn met een Covid diagnose’, maar hij stelt  dat ‘de CDC, die 21.000 employees heeft, heeft geen enkel overlijdensgeval onderzocht om te zien of dat door Covid veroorzaakt was of aan voorgaande medische oorzaak te wijten was. ZONDER deze data heeft het CDC Advisory Committee on Immunization Practices in mei beslist dat de voordelen van een vaccinatie in twee doses de risico’s overtreffen voor ALLE kindertjes van 12 tot 15 jaar. Frisse jongens en meisjes die drammerige globalisten…

Makary stelt “ik heb honderden ‘peer-reviewed medical studies’ geschreven maar ik kan geen enkele andere onderzoeker bedenken die accepteert dat 335 sterfgevallen resulteerden van een of ander virus zonder nader onderzoek naar omstandigheden en risico factoren. De CDC schendt alle normen voor medisch onderzoek, met een ‘flinterdunne’ bewering zonder enig onderzoek of transparantie. Dit is geen incident maar een vast patroon!” Hij stelt dat de onbetrouwbaarheid daar niet ophoudt, want de CDC sjoemelt ook met nooit onderzochte ‘gegevens’ over complicaties met vaccins!

Het topje van de ijsberg

Dit alles is een topje van de ijsberg van de lapswanzerij bij de CDC die ook geen ècht zieke Covid opnames in de ziekenhuizen meer administreert, maar wèl de opgeblazen cijfers van mensen die ‘positief testen’ in de onbetrouwbare PCR test en dus waarschijnlijk niet eens besmet, laat staan ziek zijn. Zij willen coûte que coûte hun idool Bill Gates een plezier doen door iedereen te vaccineren.

‘Natuurlijke immuniteit bestaat niet voor hen, terwijl zij een echt wetenschappelijke benadering schuwen en hen die lastige vragen stellen tot zwijgen brengen. Niet alleen weigert de CDC om de mogelijkheid van een eenmalige dosis regime voor minderjarigen te bestuderen, maar de Harvard epidemioloog Martin Kulldorff vertelde mij dat hij uit het ‘advisory committee working group on Covid-vaccine safety’ was geschopt nadat hij een andere mening had laten horen’, aldus Makary.

De CDC en de U.S. Food and Drug Administration die vaccins moet goedkeuren, hebben 39.000 werknemers, maar zelfs cruciale wetenschappelijke data om de lockdowns te beëindigen worden al een jaar onder de tafel geveegd. Makary stelt dat de Corona cijfers over ziekenhuisopnames en overlijden totaal uit de lucht zijn gegrepen door de CDC, terwijl het draconische verplicht dragen van maskers voor kinderen uiterst riskant is.

Aan al deze potentieel fatale ellende wil het gevaarlijke, op macht beluste duo Mark & Hugo ons en onze kinderen zonder blikken of blozen blootstellen.

Zij kennen waarachtig geen schaamte meer…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Triest dat en volk van schapen zijn geworden (misschien waren we dat al veel langer)
Gedwee lopen ze achter Rutte en de Jonge aan en trappen in elke leugen die zij verspreiden.
RIVM en OMT zijn een stel op winst beluste zwartkijkers die hel en verdoemenis prediken !