China’s greep naar de macht

Communistische China, met name de Chinese  Communistische Partij ( CCP), doet geen enkele moeite om de greep naar de mondiale macht te verhullen, integendeel.

De Verenigde Naties zijn al sinds decennia gecorrumpeerd door een numerieke overmacht van veelal wanbetalende, louche derdewereld profiteurs. Die genieten in New York, Parijs en Genève van ‘een leven als een luis op een zeer hoofd’ en weten welke geldschieter zij naar de mond moeten praten om permanent op dat pluche te mogen blijven zitten. Zie daar de herkomst van de ‘2030 Agenda’ van de V.N. die China alles op een presenteerblaadje levert wat hun hartje begeert.

Afb: Flickr.

Momenteel heeft Peking de macht al in handen in een kwart van de subdivisies van de Verenigde Naties, waarbij maximaal misbruik wordt gemaakt van globalistische stokpaardjes als racisme en de grote kapstok van alle ‘woke-ellende’, de mensenrechten. Dat moet met name Israël ontgelden omdat de communisten handig inspelen op de ‘woke’ waanzin die het westen overspoelt door Hamas op zijn wenken te bedienen met de modieuze beschuldiging van racisme aan het adres van Israëls zelfverdediging. Ook worden de linkse Latijns Amerikaanse sentimenten bespeeld door de UNESCO, die medio juni hondsbrutaal de verjaardag vierde van de Argentijnse massamoordenaar van duizenden vrijheidslievende Cubanen, Ché Guevara, een psychopaat van wiens moordlust zelfs Fidel Castro bij tijd en wijle schrok. Waarom heeft ‘links volk’ toch zo’n affiniteit met bloedbaden?

Wereldhegemonie en de zombies

China heeft één doelstelling: wereldhegemonie en niets minder. Daar leiden verschillende wegen naar toe, de politieke, de economische en de militaire, niet noodzakelijkerwijze in die volgorde.

Al in 2018 (zie o.a. De wachters van de Nieuwe Zijderoute’ d.d. 6 juli 2018), heb ik op deze pagina’s de globale Chinese machtsgreep gesignaleerd middels artikelen over hun ‘zijde route’ initiatief, maar ook over het levensgrote militaire en politieke gevaar, omdat Xi Jinping toen de wereld informeerde ‘dat zijn land een nieuw politiek-partij systeem had ontwikkeld’ – een combinatie van éénpartij terreur ‘met mechanismen om het publiek te consulteren…’  En God heet Gerrit!  Nu de rabiaat antiwesterse CCP in de komende week hun honderdjarige verjaardag viert blijven westerse landen als zombies voor zich uit staren en negeren koppig ieder signaal van het naderende onheil.  Hoever reikt de gebrekkige kennis van westerlingen die door onze dogmatische  media (bewust) niet worden geïnformeerd over dit mondiale gevaar? Een paar voorbeelden:

  • Wie van u realiseert zich hoe listig China onze vrije wereld ondermijnt met de herkenbare hulp van landverraders als D66, PvdA en GL via klimaatbedrog en Coronagehuil, terwijl onze verachtelijke media het zo druk hebben met Orban?
  • Wie realiseert zich hoe de funeste Big-Tech globalisten van Google, Apple, Facebook – de voltallige anti-Trump kliek – actief medeplichtig zijn aan de onderdrukking van de Chinese bevolking en de communistische etnische zuiveringen in XinJiang en Tibet?
  • Wie realiseert zich hoe de globalisten in de Amerikaanse Democratische Partij ‘hun’ Coronacrisis als ‘geschenk van God’ misbruikten tegen Donald Trump en ieder onderzoek naar de bron van de epidemie door Google, Facebook en al het andere linkse Big-tech-tuig gesaboteerd werd om hun economische belangen in China te beschermen?
  • Wie realiseert zich dat grote bedrijven als Nike of noem nog maar tien dwarsstraten binnen de kortste keren failliet gaan als zij Peking voor het al gauw gekwetste hoofd stoten?

Onze giftige vaderlandse media zijn achterlijk in hun ideologische keuze voor alle voornoemde ellende, maar dat is ‘woke’. Mark Rutte en Sigrid Kaag proberen Nederlandse kiezers ook dagelijks een rad voor ogen te draaien in hun brutale pogingen tot samenwerking van de VVD met de collaborateurs van de V.N. als D66, PvdA en GL als typische exponenten, terwijl een Sigrid Kaag, volledig zichtbaar, zo rot is als een mispel en GL een doorzichtige façade is van de Communistische Partij Nederland, geleid door een criminele ideoloog.

Hebben wij nog iets te zoeken in de V.N. of hun ‘fellow travellers’ de EU? Onwaarschijnlijk!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties