Lijst twee, nummer vijftien

Edgar Mulder is “voor de PVV, dus voor Nederland”. Hij staat op Lijst 2, nummer 15 en heeft een historie die terug gaat op het Oud Strijders Legioen waar hij kringleider was in de Regio oost. Wijlen Prosper Ego sprak telkens met grote waardering over Edgar.

Hij is ruim dertig jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven, onder andere als account- en salesmanager. Vanwege zijn werk heeft hij zo’n beetje iedere school in Nederland van binnen gezien. Hij heeft de scholen in ons land de afgelopen decennia volledig zien veranderen. Vanwege zijn zorgen voor onder andere dat klimaat in ons land heeft hij zich aangesloten bij de PVV.

PVV Kamerlid Edgar Mulder. Afb: screenshot Youtube, Op1

Sinds maart 2011 was hij als fractievoorzitter actief namens de PVV in de Provinciale Staten van Overijssel. De PVV gaat bij de aanstaande verkiezingen naar zijn mening de grootste partij van Nederland worden. Daar zet hij zich voor in en wij van het Oud Strijders Legioen (OSL) steunen hem daarin. Niet alleen omdat ons dat past als vogels uit hetzelfde nest, maar omdat de PVV voorstaat wat wij als OSL ook altijd hebben voorgestaan en nog steeds voorstaan. Onze uitgangspunten zijn hetzelfde:

  • Het behoud en de verdediging van de parlementaire democratie;
  • De eerbiediging en handhaving van onze rechtsorde;
  • De bescherming van burgers en hun eigendommen;
  • Een hecht Atlantisch bondgenootschap;
  • Een gezond sociaal en economisch klimaat;
  • Beter gegarandeerde vrijheid van meningsuiting, in het bijzonder voor politici;
  • Een religieus neutrale staat;
  • Openbaar onderwijs;
  • Een ruimhartig toelatingsbeleid voor echte vluchtelingen en een zeer selectief beleid voor landverhuizers (economische asielzoekers).

Edgar Mulder is geboren in Enschede op 22 november 1961 en woont in Zwolle. Hij is bijna 4 jaar actief in de Tweede Kamer, 1454 dagen om precies te zijn.

Edgar Mulders is opnieuw bereid om op te komen voor de Nederlandse belangen en uw belangen in het bijzonder. Dat weten we, want hij is een van ons; we kennen hem van haver tot gort. Hij zit daar niet voor zichzelf, maar voor ons, zijn achterban. Voor de mensen die Edgar nog niet in actie hebben gezien of weinig van hem hebben gehoord: wacht maar, ‘you aint seen nothing yet’.

Laten we morgen ferm en gedecideerd afstand nemen van de lamlendigheid die onze politiek lijkt te hebben getroffen. Het ‘ons-kent-ons’ gezelschap in Den Haag die, als het aan hen ligt, overmorgen onmiddellijk een nieuwe ‘Volkert’ rekruteren om de PVV-partijleider om het leven te brengen en met hem alle andere patriotten die ons land verder nog telt. U kunt slechts één keer per vier jaar een hokje roodkleuren, in de hoop iets te kunnen veranderen in dit land. Begin er morgen mee en schroom niet uw vrienden, familie en verdere verwanten te overtuigen van de noodzaak te stemmen; ànders te stemmen.

Stem daarom PVV, lijst twee, nummer 15. Edgar Mulder.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
2 jaren geleden

Een RUIMHARTIG toelatingsbeleid voor echte vluchtelingen? Gezien de gigantische Nederlandse bevolkingsdichtheid (een der hoogste ter wereld), o.m. leidend tot die enorme woningnood, maar tot nog veel meer ellende, is zelfs zulk op zich barmhartig beleid (maar door links misbruikt ter sloping van onze orde, die niet hun orde is, zoals zij altijd schreeuwen) echt al vele jaren ‘niet meer van deze tijd’ (op zich heb ik een hekel aan dit gezegde, maar het is nu wel toepasselijk). Ik pleit daarentegen (ik meen met de P.V.V.) voor een ruimhartig REmigratiebeleid, o.a. (maar er vallen meer categorieen te noemen) van illegalen en van al diegenen, die o.b.v. leugens een permanente verblijfsstatus ontvingen. Hun vergunning is juridisch derhalve nietig te verklaren. Denk alleen al aan de het geval van Howick en Lily. Een schande voor de rechtstaat.