Schoten op Wilders

Een Turkse idioot met als tweede paspoort het Nederlandse (!) heeft op social media een filmpje geplaatst waarop hij te zien is terwijl hij een aantal kogels afvuurt op een foto van PVV-leider Wilders.

Afb: scr Youtube

Deze Sait Çinar hield zich eerder op in het rijscholingsgilde (‘Altijd geslaagd’ en wegens fraude afgeserveerd) waarna hij filmpjes begon te monteren en op Youtube plaatste vanwege de door uitkeringen verstrekte vrije tijd. Thema’s: ‘Joden doodschieten’, ‘Mohammed Bouyeri = held’, ‘Bataclan moorden zijn terecht’ en meer van dat soort bewijzen van de helaasheid der dingen. Wilders heeft aangifte gedaan, maar de ervaring leert dat politie en justitie pas in actie komen als er aangifte tegen Wilders zelf kan worden gedaan.

Wilders wordt ernstig bedreigd en is daarom al talloze jaren gedwongen om 24 uur per dag onder zware beveiliging door te brengen. De fractieruimte van de PVV in het gebouw van de Tweede Kamer heeft inmiddels opvallende gelijkenis met een Noord-Koreaanse grensovergang en de bewaking is uitermate intensief. De bedreigingen komen categorisch uit islamitische kringen en worden niet zelden ook vanuit de politiek opgezweept door Wilders zoveel mogelijk te demoniseren. Ruim genomen kunnen we gerust stellen dat Wilders niet alleen door moslims wordt bedreigd, maar eveneens door journalisten en politici. Het is een grove schande dat in de Staten-Generaal niet allang dagelijks een motie wordt ingediend waarin alle betrokken ministeries worden opgeroepen afdoende maatregelen te nemen en specifieke wetgeving tegen het bedreigende gajes te vervaardigen.

Overigens kunnen we gerust aannemen dat deze Sait Çinar allang de benen heeft genomen naar zijn geliefde Turkije, waar hij door bedreigingen jegens Wilders nog wel eens tegen een leuk Turks (staats-) inkomen aan kon lopen. Alle reden dus om dat ongeschetste kalf de uitkering en het paspoort af te nemen en hem definitief het land uit te knikkeren. Zijn sympathisanten mogen ook mee. Graag zelfs.


Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Waar het eigenlijk om draait, is dat immigratie voor ons ” onwelgevallige” personen heeft opgeleverd, die zelfs hun gastheer willen vermoorden. En, dan te bedenken dat immigratie ook door “links denkende mensen” vol emotie” hun toestemming hebben gegeven om die ” arme stakkers” een beter leven te geven. Ook de liberale partijen hebben tonnen boter op hun hoofd omdat ook zij op pure winst uit waren, door goedkope arbeidskrachten in huis te halen, maar de burger nu de lasten draagt. Ik hoor nimmer een soort ” Me a Culpa’ van ” rechts” omdat die arbeidskrachten niet meer naar hun land van oorsprong zijn terug gegaan en excuses voor de ontstane overlast.
**Judith Sargentini** van het Europees Parlement, zei toch, dat:” Er geen greintje bewijs is dat IS strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen” Naïviteit ten top. Ook Cicilia Malmstrom, de toenmalige Eurocommissaris zei dat “Immigratie een verrijking is”. Hoe ziek zijn zulke mensen, dood ziek: Immers: Het harde tegendeel is nu bewezen. Emotie en nóg eens emotie waarbij de rede ( ratio) volledig is verdwenen en er toch een beslissing is genomen op basis van de zieke illusie.
De in het artikel genoemde Sait Çinar is daarvan een duidelijk voorbeeld en Wilders een direct slachtoffer is van dergelijke geloofsidioten. Maar zoals ” de redactie terecht schrijft :” Ruim genomen kunnen we gerust stellen dat Wilders niet alleen door moslims wordt bedreigd, maar eveneens door journalisten en politici”, en die schande is ONVERTEERBAAR.
Zo mentaal ziek zijn politici en bepaalde journalisten. De geestelijke volksgezondheid is door hen op een schandalig laag niveau gekomen.

Neef Jansen
1 jaar geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Het probleem is vooral dat je nooit het woord ‘islam’ hoort als er weer eens een ‘incident’ is met een ‘allah akbar’ moslim die iemand onthoofd of met een mes bewerkt of filmpjes plaatst met gefingeerde executies van ideologische tegenstanders. Het is net of gesproken wordt over WOII zonder dat ooit het woord ‘nazisme’ genoemd wordt, wat toch eigenaardig is want het vormt de ideologische basis van heel wat ‘heil hitler’ destructie. Ondertussen lijkt het er op dat we in het onderwijs een onderwerp als ‘Holocaust’ niet meer uitleggen, omdat je anders te maken krijgt mat ‘allah akbar’ intimidatie. Het is ontstellend, het gemak waarmee we tegenwoordig een nieuw nazisme importeren en faciliteren stap voor stap de cultuur af te breken. Dat Macron onlangs woorden gebruikte waaruit valt op te maken dat al die onthoofdingen toch wel iets met de islam te maken hebben, dat was nieuw, voor het eerst, opmerkelijk.

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Neef Jansen
Neef Jansen
1 jaar geleden

Ja, schop die man terug naar Turkije. Ga daar lekker de fascist uithangen.