De eenzijdigheid van het Nederlandse medialandschap

Hieronder treft u een samenvatting aan van de Nederlandse mainstream media en talkshows op de Nederlandse televisie. Aan het einde van deze samenvatting treft u een link aan naar een artikel dat ik bijna 4 jaar geleden schreef. Maar eerst, zoals gezegd, de samenvatting.

Nepnieuws… Afb: pixabay

Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump stikstof Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump boeren Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Turkije Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Brexit Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump  Trump Trump Trump Trump Greta Thunberg Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Marokkanen Trump Trump Trump Trump Trump Trump  Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Pieter Omtzigt Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Belastingdienst Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Thierry Baudet Trump Trump Trump Trump Trump Trump Toeslag Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump  Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Geert Wilders Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump  Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump Trump corona Trump Trump Trump Trump Trump Trump Biden.

Nogmaals, dit artikel is van bijna 4 jaar geleden. Op Twitter zit een in België woonachtige jongeman van Amerikaanse komaf, die een polletje heeft gehouden of hij zijn mening over de omstandigheden inzake de Amerikaanse verkiezingen publiekelijk moest verkondigen, waarop 67% koos voor “Ja, vertel”.

Zijn mening:
“Die ziekelijke obsessie van jullie Nederlanders met verkiezingen van een door jullie collectief gehaat land/volk duizenden km’s verderop waar jullie niks mee te maken hebben en waar de meesten nog nooit geweest zijn is zowel bespottelijk als intens treurig.
Zoek hulp.
Fijne dag.”

Hij slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop. Hard en raak.
Doe er uw voordeel mee.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
R.Spoelstra
2 jaren geleden

De MSM is zowiezo het aankijken niet waard!