Corona virus afkomstig uit een lab

Professor Luc Montagnier, de Franse wetenschapper die in 2008 de Nobel Prijs deelde voor zijn ontdekking van het HIV, heeft in het Corona virus volstrekt onverklaarbare HIV bestanddelen  aangetroffen en stelde, al maanden geleden, ‘dat Corona in een lab ontwikkeld is’. ‘Om deze reden MOET het Corona virus door moleculaire biologen ontwikkeld zijn, want de genetische HIV elementen in Corona kunnen daar per se niet op natuurlijke wijze geraakt zijn’.

Afb: pixabay

Meerdere eminente wetenschappers zijn die dezelfde mening toegedaan, maar Montagnier waagt zich niet aan een gok wat de motieven van die Chinese biologen geweest kunnen zijn. Wèl zegt hij onomwonden dat hij keiharde feiten aantoont. Hij sluit niet uit dat de achterliggende bedoeling de fabricatie van een HIV vaccin is geweest, maar noemt het een ‘professionele klus’, een bijzonder nauwgezette “clockwork of sequences”. “Een deel is zonder meer het klassieke virus, maar er is een ander deel van het genoom  dat vooral van de vleermuis afkomstig is, en dat heeft zich bij de HIV genesteld en bewijst overtuigend dat het virus door wetenschappers ontworpen is.”

Hij benadrukt dat hij niet de eerste was die dat vermoeden uitsprak, want al in begin 2020 suggereerde een onderzoeksteam in India dezelfde enorme gelijkenis met HIV, maar ook dat het ‘een onconventionele evolutie’ had doorgemaakt  dat dringend nader onderzoek vroeg.  Volgens Montagniet zijn diens Indiase collegae naderhand gedwongen om hun studie weer in te trekken. Vlak na de Indiërs kwam de South China University of Technology met de  conclusie dat Corona uit Wuhan afkomstig was. Ook kwam aan het licht dat de Wuhan National Biosafety Laboratory één der weinige laboratoria is die in staat is om levensgevaarlijke pathogenen zoals Ebola en SARS te bestuderen en al in 2018 waarschuwden wetenschappers uit de USA dat zo’n virus zou kunnen ontsnappen gelet op de lakse veiligheidsmaatregels ter plekke. Het rapport van de Universiteit is ook onder druk van de Communistische Partij ‘verdwenen’, maar er zijn andere ‘sporen’ die wijzen naar potentiële medeschuldigen.

De farmaceutische industrie, wie anders, met in hun kielzog de levensgevaarlijke Bill Gates, was al in 2009 door Montagnier aan de kaak gesteld wegens hun rol in ‘de HIV business’ en zijn recente uitlatingen zetten de deur wagenwijd open voor speculatie over een eventuele rol van de farmaceutische industrie in de ‘creatie’ van het Corona virus. Dat George Soros al in januari in Davos, min of meer letterlijk, aankondigde wat er stond te gebeuren – dit in de context van het voorkomen van Trump’s herverkiezing – legt een potentiële verantwoordelijkheid voor de Chinese Communisten, de farma industrie en, wie weet, Bill Gates en George Soros voor wereldwijde schade in de orde van tien tot twintig biljoen Euro.

Dat het Corona virus door de kunstmatige totstandkoming volgens Montagnier ook geen lang leven beschoren is, valt te hopen. Als wij de èchte, geringe, mortaliteitscijfers in Nederland bezien, wordt wel duidelijk hoe lachwekkend enerzijds, maar hoe schunnig anderzijds de huidige pogingen van ons kabinet zijn om coûte que coûte een tweede golf te fabriceren. Zeker is dat hun corrupte opstelling sinds het begin van de Corona crisis hen stevig in het verkeerde kamp plaatst, dat wil zeggen tegen de eigen bevolking die nodeloos geplaagd, zelfs geterroriseerd wordt, nu weer met de mondkapjes onzin. Het ‘democratische’ straatbeeld, waar praktisch geen mondkapjes te zien zijn, bevestigt wel overduidelijk hoe ongelooflijk verkeerd Rutte c.s. bezig zijn!      


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
2 jaren geleden

Dit was inderdaad al in Mei of zo bekend.
En van dat lab in Wuhan was al aan het begin van het jaar bekend dat men er zich met door Gates gefinancierd onderzoek naar een aids-vaccin bezig hield.
Dat is diezelfde Gates die inmiddels al tientallen miljarden aan Corona verdient heeft en met een “vaccin” helemaal binnen gaat lopen.
Dat is ook die zelfde Gates die vindt dat de wereldbevolking drastisch in aantal teruggebracht moet worden, die middels toevoegingen aan vaccins al mensen zonder dat deze dat wisten onvruchtbaar gemaakt heeft, en nu de hele mensheid tegen “Corona” wil gaan vaccineren.
En dat is tot slot ook nog die Gates die koste wat het kost de herverkiezing van Trump wil voorkomen.
Ik snap eerlijk gezegd niet dat die criminele klootzak nog op vrije voeten is.