Waarom staat moraliteit niet op het linkse kompas?

Al jaren betoog ik dat er geen sprake is van antropogene opwarming van het klimaat, e.e.a. gebaseerd op gestaag toenemende ‘bekentenissen’ van leidende klimaatwetenschappers die hun ongelijk ruiterlijk toegeven, zelfs hun excuses aanbieden voor hun misleiding van de mensheid.

Afb: wikimedia

Dit wordt uiteraard krampachtig genegeerd door de NPO en de NRC, maar zij erkennen dat zij hebben toegewerkt naar politiek gewenste uitkomsten. Dat een ignorante Jesse Klaver de treurige moed etaleert om de term ‘science deniers’ te hanteren voor rationele andersdenkenden wordt nu nogmaals in een schril daglicht gezet omdat zijn ‘decadent links’ nu ook al ‘corona deniers’ heeft geïntroduceerd in hun hersenspinsels; onze populaire premier Rutte eet echter uit hun hand.

Ieder weldenkend mens ziet inmiddels dat de klimaatfraude van D’66 en GL volstrekt irrationeel is en zal proberen om hen het volstrekte gebrek aan rationaliteit in hun seculiere religie aan te tonen, maar daar wringt hem de schoen. Deze lieden zijn niet rationeel en missen ook de morele dimensie om de onverantwoordelijkheid, zo niet pure stompzinnigheid, van hun immorele prietpraat in te zien. Althans, dat is ‘onze’ conclusie, waarbij ‘ons’ refereert aan een moreel kompas dat teruggaat op onze Joods-christelijke wortels die de wereld vooral kenmerken in termen van goed of kwaad.

Maar wat als de communistische indoctrinatie van ons onderwijs in de laatste decennia slechts ‘immorele millennials’ en andere slachtoffers heeft gecreëerd die ons morele kompas ontberen? Die jongere generaties passen niet meer in het traditionele morele concept omdat zij niet langer denken in termen van goed of kwaad. Dat gaat van kwaad tot erger omdat ons land al tien jaren in handen is van een intrigant die naïeve kiezers met ouderwetse VVD praat lijmt, maar in feite opteert voor globalistische D’66/GL demagogie.

Dàt is ons probleem! De jongere generaties zijn uiteraard niet volstrekt immoreel, maar er blijft genoeg van de decadent linkse indoctrinatie hangen om hen blind te maken voor de communistische demagogie die zich vermomt als ‘Groenen’ of decadente liberalen van D’66. Zij missen het morele compas dat niet alleen kijkt naar goed of kwaad, maar ook kijkt naar oorzaak en gevolg in plaats van ‘ziende blind’ een destructieve ideologie te steunen. Die originele ideologie, zoals verwoord in ‘das Kapital’, kennen deze stakkers trouwens helemaal niet. Maar de immorele docenten in middelbaar en hoger onderwijs zijn al decennia vrij om hun gif te spuien uit dat communistisch manifest dat, in de beroemde woorden van Nietzsche, opereert in een andere dimensie dan die van ons vertrouwde ‘goed en kwaad’. Marx (vertegenwoordigd in G.L.) en de ontspoorde decadente liberalen (D’66) zien de wereld in termen van klassenstrijd, waarbij één klasse per definitie ongelijk heeft, dat bent u!

De klasse die altijd gelijk heeft ziet slechts wat goed is in termen van de klassenstrijd, en aarzelt niet om daarbij ook ‘rassenstrijd’ te betrekken zoals de laatste maanden het geval is om als rookgordijn te dienen voor hun benepen ideologie waarin geen  plaats is voor een universeel goed of kwaad. Nu onze premier Rutte het zelfs bestaan heeft om BLM uit te nodigen op de koffie en het OM handjeklap speelt met de Marxisten van KOZP, ziet u hoever de graadmeter al uitslaat naar links. In de USA is het nu al zover dankzij rotte Democratische politici dat moord, zelfs op een zwarte politieagent, moreel niet verwerpelijk is zolang de moordenaar maar zwart en lid van BLM is…  Dat BLM’s moordpartijen  in feite in de laatste maanden veel meer zwarte slachtoffers hebben gemaakt dan wie dan ook ontgaat hen volkomen, het gaat erom dat hun racisme overeind staat en van de daken mag schreeuwen dat racisme per definitie blank is en iets van doen heeft met blanke suprematie.

Als je de, veelal blanke, jeugdige achtereinden ziet die dagelijkse rellen voor Antifa en BLM organiseren wordt het hoog tijd dat er serieus onderzoek komt naar wie alle plunderingen organiseert, hoewel dat niet moeilijk te raden valt. Nu gaat het zelfs zover dat linkse agitatoren gematigde Republikeinse kiezers chanteren door een beroep op hen te doen om te voorkomen dat de plunderingen en moordpartijen na de verkiezingen doorgaan, door toe te staan dat Joe Biden, en daarmee de communistische feeks Kamala Harris, aan het bewind komt.  

Let wel, decadent links doet voor de verandering een beroep op morele, Joods-christelijke criteria om hun pure chantage te doen slagen terwijl das Kapital zegt ‘dat rechtvaardigheid nooit uitstijgt boven de economische structuur van de samenleving en de daardoor bepaalde culturele ontwikkeling… Wij verwerpen iedere poging om ons ook maar enig moreel dogma op te leggen als een eeuwigdurend, ultieme en voor eeuwig onwrikbare morele wet’.

Die communistische aap is al meer dan honderd jaar uit de mouw en dat hebben een tweehonderd Russen, Chinezen en Cambodjanen aan den lijve ondervonden en dat is hoe vandaag de dag GL de samenleving zien als een wereld die slechts hun moraliteit kent van klassenstrijd, en hoe D’66 vast gelooft in een wereldbeeld bepaald door ras en geslacht! Zoals ik hier al schreef, ook ras wordt slechts een ideologische stok om de kapitalistische hond te slaan, net als het klimaat of nu het corona virus. Het universeel goede wordt slechts bepaald door klasse en ras, waarbij geen spoortje van rationaliteit of redelijkheid, laat staan menselijke intelligentie of fatsoen speelt. Vandaar de linkse haat tegen de USA en Israël, twee ‘blanke’ staten (bent u wel eens in Israël geweest?) die het linkse minderwaardigheidscomplex tot dramatische proporties aanjagen. Wat deze twee staten ook doen, het is per definitie fout, hetgeen dagelijks wordt bevestigd door het decadent linkse wespennest van de Verenigde Naties – waar onze globalisten Mark Rutte en Sigrid Kaag regelmatig hun inspiratie uit putten-  dat slechts bestaat bij de gratie van die kapitalistische, blanke naties. Ruim een jaar gelden kwam de hysterische #meToo beweging opzetten, die nu glashard bewijsbare aantijgingen van sexueel geweld door Joe biden negeert, het kan verkeren in de linkse hoofdjes die vol zijn van diversiteit (wel eens gekeken naar de personele bezetting van de blankste partij van Nederland?) en nu in hun wanhoop aan een ‘sterke vrouw’ gaan geloven die nog nooit een vak geleerd heeft en ook niet de minste moeite heeft met het antisemitisme van haar partij.

Moraal van dit verhaal? Je kunt een Frans Timmermans en Diederik Samson een uur lang met de koppen tegen elkaar slaan, maar daarna zal er weer, automatisch, precies dezelfde liederlijke onzin uitkomen omdat deze lieden nu eenmaal ons morele kompas ontberen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties