Marijn Poels: Return to Eden

Wanneer natuurlijke en menselijke belangen elkaar raken en overregulering ons biologisch evenwicht verstoort, komen belangrijke vragen op. Horen wij bij de natuur of behoort de natuur bij ons? Marijn Poels presenteert: ‘Return to Eden‘.

Ontstaan uit het principe om chaos te voorkomen, de maatschappij te structureren en te beschermen met zoveel mogelijk zekerheid en veiligheid. Echter, de grens tussen zorg, regulatie en manipulatie is flinterdun waarin vrijheden worden opgeslokt door doorgeschoten ideologieën waarin zich politieke agenda’s nestelen. In hoeverre moeten we reguleren of pragmatisch aanpassen aan een veranderende omgeving?

Marijn Poels. Afb: Wikimedia-commons

De maker van de film, Marijn Poels, is een filmmaker die – gelet op de inhoud van zijn films – op geen enkele subsidie kan rekenen. Hij is immers niet tegen Zwarte Piet, zet vraagtekens bij de milieu hype, de EU en andere nonsens. Volgens hem staat de democratie onder druk van een vorm van tribalisme, waarbinnen de clanloyaliteit belangrijker is geworden dan het vinden van de juiste oplossingen.

Hij is 100% afhankelijk, namelijk van u. De kans dat hij gelijk heeft is ook nog eens groter dan een gemiddelde bankrekening, dus we zullen allemaal iets bij moeten dragen aan zijn initiatieven. DOE DAT SNEL en steun Marijn Poels nadat u deze opmerkelijke film heeft bekeken.

Anders hebben we er hier in Twello een kostganger bij want die jongen moet toch eten…

FILMBLIK:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=TTNOnXHPvHA&feature=emb_logo
Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties