Vaccina tie tegen totalitaire miskramen?

Europa heeft de twijfelachtige eer de bakermat geweest te zijn van totalitaire miskramen als het fascisme,  communisme en nazisme, die met het Europese model van Joods-christelijke religies concurreerden tot een eeuw geleden W.W.I uitbrak.

Afb: Pxhere

Vier lange jaren van beestachtige slachtingen sloegen een diepe deuk in dat oude vertrouwde maatschappelijke model en zetten de deur open voor een nieuwe, seculiere religie in de verwachting dat men daaruit nieuwe morele houvast zou kunnen putten.

Wat ervoor in de plaats kwam was ‘het geloof’ dat God niet bestond en nationale staten slechts schuld droegen aan alle oorlogen. Het communisme, fascisme en nazisme vonden hun bedjes gespreid en hernieuwden de bloedbaden op een nog véél grotere schaal. De USA heeft de nodige ‘fellow travellers’ van deze stromingen gekend en een eeuw geleden was bijvoorbeeld Hollywood een bolwerk van het communisme, vandaag de dag trouwens niet minder. Maar grosso modo bleef het – zeer religieuze – land deze ellende bespaard, totdat de generatie der ‘babyboomers’ volledig geïndoctrineerd werd door het secularisme; al in 1962 wisten zij door te drammen dat de Supreme Court het gebed op scholen onconstitutioneel verklaarde.

Tegen het einde der jaren’60 demonstreerden babyboomers, zowel in Europa als in de USA, tegen de Vietnam oorlog, het imperialisme en niet te vergeten het kolonialisme, daarbij aangestuurd door het Kremlin. De strijd tussen onze vrijheid en de communistische tirannie was ontbrand en tegen het eind van hun rit zijn de babyboomers goed gevorderd in hun subversieve missie. Wij hoeven maar om ons heen te kijken of wij zien linkse media, universiteiten en scholen. Musea, de kunst en nu zelfs de sport, één linkse bende! Het verschil met Europa is het sterk religieuze karakter van de USA, dat aan dagelijkse hysterische aanvallen van links blootstaat. Vrijheid is nooit een links goed geweest, noch voor Lenin noch voor Obama,    

De ‘cancel culture’ slaat door in zijn hysterie. Medische studies die de bewezen effectiviteit van Hydroxychloroquine met zink onderbouwen als geneesmiddel tegen covid-19, worden in de linkse media ondergespit, want iedere vorm van ‘anders denken’ moet afgestraft worden. Nu wordt ook de Amerikaanse geschiedenis herschreven geheel langs de lijnen van de oude mop uit de communistische hoogtijdagen in het Kremlin: ‘ het is altijd het verleden dat blijft veranderen’.

Het is zo erg dat de linkse bende in de USA inmiddels veel verder is doorgeslagen dan die in Europa, wellicht omdat de Amerikaanse jeugd nog illiterater en fanatieker is dan hun Europese tijdgenoten. Wij hebben kennelijk een zeker mate van natuurlijke weerstand dankzij de beide wereldoorlogen opgebouwd en zijn minder geneigd ons dermate dol in de linkse ideologie te verliezen, maar laffe ellendelingen als Arie Boomsma zijn volledig representatief voor de doodzieke ‘cancel culture’.

De USA mist die vaccinatie, die immuniteit. Dus waar een dwaas als Bill Gates zijn idée fixe van wereldwijde covid-19 vaccinaties vandaan haalt, terwijl hij nog niet zo lang geleden meer dan een half miljoen Indiase kinderen straffeloos heeft vermoord met zijn al even gevaarlijke polio vaccinaties, tart iedere beschrijving.

Dat premier Rutte überhaupt nog durft te dreigen dat alle voetbal stadions op slot blijven tot alle supporters gevaccineerd zijn, geeft wel aan dat ook bij onze trieste Pinokkio zijn verderfelijke ideologie het wint van het gezonde verstand.  


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties