Een crisisorganisatie zonder crisis.

Nadat alle rookgordijnen in de kunstmatige corona crisis van Mark Rutte en de RIVM zijn opgetrokken, mogen wij kennelijk concluderen dat er in Nederland slechts rond de honderd èchte corona doden zijn gevallen en dat de corona hype een puur politiek gemotiveerd circus is geweest.

Burgemeester Bruls

Uiteraard zijn er veel meer corona patiënten – volkomen terecht –  in de ICs opgenomen, maar corona slachtoffers hadden bijna zonder uitzondering reeds voorgaande, potentieel fatale medische problemen.

Een ex-directeur van het Hôpital de la Charité en eminent viroloog bestempelde corona al maanden geleden als ‘een op zich milde griep die vanzelf weer voorbijgaat’, dit in tegenstelling tot de schandalige paniekzaaierij van een gereputeerde communist aan de leiding van de WHO. In lijn met de eerste stelling sprak onze ‘grote roerganger’ geruststellende woorden vanuit het Torentje over ‘groepsimmuniteit’.  Dat is ook de wijze waarop Zweden de verspreiding van het virus dramatisch beperkt heeft, maar die groepsimmuniteit is ons vervolgens door de neus geboord omdat de opportunist Rutte op de globalistische paniektrein van de WHO trein sprong, bij gebrek aan eigen visie en managementervaring respectievelijk –kwaliteiten.

Sindsdien zijn wij alleen maar belazerd door Rutte, die in de treurige persoon van Hugo de Jonge een ideaal, hersenloos hulpje vond om het corona drama verder te ensceneren, daarbij geholpen door een groep ‘specialisten’ van de RIVM die zichzelf opbliezen in hun plots verworven importantie en Rutte zo de kans gaven om zich te verstoppen achter de door hen aangesmeerde ‘intelligente lockdown’.

Een bonafide arts in Groningen werd door het corrupte RIVM en de Jonge de mond gesnoerd, omdat hij verder keek dan zijn neus lang was. Hij probeerde als enige greep te krijgen op het corona virus en ging over tot actief testen, reden waarom de noordelijke regio vrijwel vrij bleef van corona. Een simpel, rationeel concept dat ver superieur was aan het visieloze gebroddel van Rutte en de RIVM om in hun angst en incompetentie tot een ‘lockdown’ over te gaan en dan maar te bezien wat er uit de hoge hoed kwam rollen. De enige rationele conclusie luidt dat Rutte geen CEO is en geen visie heeft. De flauwe kul waarin hij en zijn hulpje de Jonge nu volharden is afgelopen week in de voltallige 2e Kamer genadeloos door Geert Wilders tegen het licht gehouden, die met name de schokkende domheid en incompetentie van een Hugo de Jonge aantoonde. Zelf heb ik afgelopen week een pittige operatie ondergaan, maar ik heb – behalve in de OK – geen arts of verplegende staf, zelfs geen bezoekers met een mondmaskertje gezien! Waar hebben die clown het dan over?

Nergens, want zij moesten op vakantie en medio juli is uit pure gemakzucht hun corona-wanbeleid gedelegeerd aan, door burgemeesters geleide, zogenaamde ‘veiligheidsregio’s’, waarvan twee op volstrekt onwettige wijze het gebruik van mondkapjes verplicht stelden. Notabene, een premier die in geen enkel bedrijf als CEO terecht zou kunnen, presteert het in zijn absolute competentie om de feitelijke macht in ons land over te dragen aan een burgemeester die staat te trillen van de reuzel en veel lawaai maakt, maar heeft er iemand in Den Haag nog een beetje gezond verstand? 

Nu is het dus al zover dat Rutte zich volledig verstopt en dat de Jonge van de ‘burgemeester brulaap’ achteraf te horen krijgt waar het land staat. En dat terwijl de Jonge zèlf niet alleen een domoor blijkt, maar zelfs de rechtmatigheid van zijn verkiezing tot lijsttrekker van het CDA in twijfel wordt getrokken omdat zijn vriendjes partijvoorzitter Ploum – die niets van de integere Omtzigt moet hebben – en diens bevriende notaris Boelaard de sterke verdenking op zich hebben geladen van doorgestoken kaart bij zijn verkiezingswinst op Pieter Omtzigt. U kent het verhaal inmiddels wel van het bedankje aan Omtzigt’s echtgenote voor haar stem op de Jonge… 

Hoe zeldzaam stom kan men zijn? Onkunde of fraude?  Het is al erg genoeg dat wij op landelijk niveau opgescheept zitten met een clown als de Jonge, maar is Rutte nog wel ergens verantwoordelijk voor? Zoals ik al aansneed in het artikel over ‘de waterdichtheid van onze grondwet’ voelt Pinokkio zich kennelijk nergens verantwoordelijk voor, maar hij heeft weldegelijk de artificiële coronacrisis gecreëerd, met alle rampzalige gevolgen vandien en hij probeert dit zieke spelletje nog steeds vanuit de coulissen te regisseren. Ook is hij eindverantwoordelijk voor de massale ‘dood door schuld’ van duizenden oudjes die door zijn suffe maatje de Jonge willens en wetens werden blootgesteld aan het corona virus, zonder enige bescherming. Die parlementaire enquête staat gelukkig (nog) op de agenda, maar zowel Rutte als de Jonge hebben zich inmiddels alleen maar zichtbaar gemaakt als twee ‘losers’ van wereldklasse. Geen wonder dat Wopke Hoekstra en Mona Keizer ook  al lang hun handen hebben teruggetrokken van de Jonge.

Een ‘kleinigheid’ is dat bestuursrechtelijk deze hele situatie ontzettend stinkt, want hoe kan een non-valeur als de heer Bruls in hemelsnaam pretenderen landelijk coronabeleid te decreteren? In een crisis mag en moet een goede CEO vaak improviseren, maar deze artificiële crisis duurt al een half jaar en als de twee grootste clowns dan ook nog eens tussendoor op vakantie gaan en er geen moeite mee hebben om het landsbelang in handen van ene heer Bruls te geven zijn de rapen echt gaar voor mij. Hier is niet alleen sprake van ‘een crisisorganisatie zonder crisis’, maar ook van ‘een land zonder landsbestuur’. Het is al erg genoeg dat Rutte, uit pure onmacht, zoveel macht aan het domste jongetje van de klas heeft gegeven, maar dit is langzamerhand ontaard in een kolossaal brevet van onvermogen!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
3 jaren geleden

P.S:
kijkt u hier eens hoe het bestuur van het AMC objectief bericht over de hernieuwde, valse corona mythe van het duo Rutte/de Jong ! Wat zij het toch een komedianten…

https://www.amc.nl/web/nieuws-en-verhalen/actueel/actueel/de-amsterdamse-ziekenhuizen-liggen-niet-vol-met-coronapatienten-.htm?fbclid=IwAR2ho8FBWCYWQ6dC0FcalK4-t7MorR059xn4J2J7vX33wSLykylsuem0_KY