Verantwoordelijk… Wie, ik?

Ken Blackwell is een politicus en in die kwaliteit de USA’s ex-ambassadeur bij de Verenigde Naties, de Commission on Human Rights. Momenteel is hij een ‘senior fellow’ bij de invloedrijke ‘Family Research Council’ en heeft zich deze week de dolle woede op de hals gehaald van de linkse ‘mob’.

Ken Blackwell. Afb: facebook.

Hoezo? Door zijn weloverwogen kritiek op Democratische burgemeesters die enerzijds instrumenteel zijn in het veroorzaken van de door de terroristen van Black Lives Matter veroorzaakte en bijna twee maanden voortdurende chaos en wetteloosheid in talloze grote steden, onder andere Chicago, Portland en Minneapolis, maar anderzijds daar geen enkele verantwoordelijkheid voor willen nemen.

Blackwell heeft de linkse haat over zich afgeroepen van voornamelijk blanke, pukkelige ‘human rights’ activisten en obligate linkse pers door ook nog eens op te merken dat veel van die burgemeesters zwart zijn. Blinde woede was voorspelbaar, maar deze nitwits hebben een drievoudig  probleem: om te beginnen weet Blackwell iets meer van ‘human rights’ af dan de hysterische ‘mob’, dan heeft hij zelf ook nog eens een zwarte huidskleur en, tot slot, laat hij zich absoluut niet voor het karretje spannen van deze zwarte èn blanke achtereinden van varkens.

Zijn heldere conclusies spreken voor zich: “de wetteloosheid en de onrust die wij nu zien en in deze steden de overhand heeft gekregen, verlamt deze steden niet alleen en brengt mensenlevens in gevaar, maar zij worden ‘killing fields’. In een tijd waarin wij de middelen en de geschiedenis bezitten om ‘killing fields’ te veranderen in ‘fields of dreams’, presteren deze burgemeesters het om de wetteloosheid te wijten aan de covid-19 gebeurtenissen of aan Donald Trump. Maar hun eigen verantwoordelijkheid nemen zij niet.”  ( Hebben wij recentelijk ook niet gezien hoe een incompetente Amsterdamse burgemeester handen en voeten tekort kwam om derden de schuld van haar, ideologisch gemotiveerde, bestuurlijke falen in de schoenen te schuiven?) Dat er in Chicago al weken lang, alleen al per weekend, zo’n 70 tot 80 doden vallen bij schietpartijen terwijl de linkse ‘mob’ insisteert op het afschaffen van de politie is typerend. Extreem linkse gemeenteraadsleden in Minneapolis die hun politie ook al hebben afgeschaft, ’verbranden’ duizenden dollars per dag aan privé bodyguards om hen te beschermen tegen de anarchie die zij zelf op straat creëren.

Blackwell kritiseerde ook het gebrek aan leiderschap in de linkse gelederen op landelijk niveau: “als je goed kijkt naar de steden die nu door wetteloosheid en geweld verwoest worden, dan zie je dat veel van deze steden door zwarten geleid worden. De hoofden van de politie zijn negers, hun politiekorpsen zijn representatief voor de gemeenschappen. Wanneer deze burgemeesters en de veiligheidstroepen zich terugtrekken, concluderen de anarchisten, kleine misdadigers en de relschoppers dat zij vrij spel krijgen. Er is géén ‘systemic racism’ in de landelijke politie. Ja, er lopen altijd een paar slechte exemplaren tussen, rotte appels die eruit gesneden moeten worden en de president en de minister van justitie zijn daarmee bezig. Maar om te stellen dat er ‘systemic racism’ zou zijn is absoluut niet aan de orde’.

Daar is geen woord Frans bij, maar wie alleen al de incestueuze tronies van burgemeesters als Lori Lightfoot of Bill de Blasio ziet, kan niet verhinderen dat hij of zij zich enigszins draaierig gaat voelen. Laat staan als wij hen aanhoren of op hun (wan-)daden gaan beoordelen. Dit zijn slaafse Marxisten, van jongs af aan geïndoctrineerd in een gebrekkig onderwijssysteem wat in handen is van de Social Justice Warriors, maar ook zonder die handicap te oliedom om na te denken over wat zij eigenlijk doen.

Slechts één ding is hen sinds hun jeugd ingeprent en dat is het Marxistische imperatief van zelfdestructie zonder de geringste constructieve gedachte voor een menswaardig alternatief. Dit zijn expliciet de grote gevaren van de democratie, want  zodra je dit soort kleine mensjes macht geeft vraagt dat om machtsmisbruik. Het is aan de kiezer om daar een eind aan te maken door Trump een tweede mandaat te geven om deze Augiasstal leeg uit te mesten.

Er komt een moment dat de kiezer het spuugzat wordt, zoals in Engeland de voetbalclubs plots door hebben gekregen wat de communistische doeleinden van Black Lives Matter zijn en er een enorme rotschop onder geven. Ondertussen heeft een over het paard getilde stumper als Lewis Hamilton, die schatrijk is geworden dankzij de kapitalistische uitwassen in de F1, kennelijk zijn Afro-vlechtjes dermate strak aangetrokken dat de circulatie naar zijn bovenkamer niet goed functioneert, reden waarom hij nog steeds zijn modieuze knieval voor BLM maakt.

Of wij ons steeds meer naar links verdwalende Haagse ‘paard van Rutte Troje’ ooit nog kwijtraken hangt ervan af hoezeer hij de door hem al zo geteisterde middenstand nog verder durft bloot te stellen aan de onbetaalbare terreur en hersenspinsels van zijn linkse geestverwanten met hun klimaatzwendel, hun coronahype en nu weer hun eigen opgekropte haat en racisme. Kijk een paar minuten naar het NOS Journaal met trouvailles als ‘ ten gevolge van de klimaatopwarming zullen er steeds meer bosbranden komen…’ of kijk wat voor stuitende domheid op de NPO zenders te zien is: gitzwarte ‘rappers’ in het steeds linksere propagandaprogramma Zomergasten, die mogen klagen hoe racistisch Nederland is. Of de kers op de NPO taart dat Zondag ene hersendode Gloria Wekker in Buitenhof haar al even dode Marxistische paard voor de camera’s langs mag duwen.

Premier Rutte is wel degelijk verantwoordelijk voor ruim drie jaren van wanbeleid, maar leidt de aandacht handig af, net zoals de onverantwoordelijke Hugo de Jonge die verantwoordelijk is aan ‘dood door schuld’, of in het gunstigste geval ‘dood door grove nalatigheid’, van duizenden oudjes, a.g.v. zijn aanmatigende incompetentie. Tijd voor bijltjesdag…

Leve de revolutie. Er zitten genoeg barstjes in de coalitie, maar wie steekt de lont in het kruitvat?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties