Idolatrie der onfeilbare halfgoden

Persoonsverheerlijking, en daarmee persoonlijke onfeilbaarheid, zijn historische fenomenen die aan de farao’s of de Grote Inca goddelijke kwaliteiten toekenden. Die vermeende kwaliteiten werden ook in de Griekse en Romeinse oudheid aan halfgoden en later aan ‘rockstars’(als de Beatles) toegekend.

Afb: Harry Fabel / Pixabay

In 1870 werd pauselijke onfeilbaarheid ‘ex cathedra’ bevestigd en in 2020 werd de status van de Minister-president als onfeilbaar idool van ‘ons soort mensen’ bevestigd, met warme referenties van de WHO en het RIVM. Het werkt ook nog: meteen twaalf virtuele zetels erbij voor onze ‘roerganger’.

Alle gekheid op een stokje, in onze recente historie was er weinig goddelijks aan de idolatrie van slagers als Stalin of Mao, de kampioenen der persoonsverheerlijking. Maar anno 2020 streeft de brutaalste fascist van deze nog jonge eeuw naar dezelfde idolatrie, in zijn persoonsverheerlijking van de Chinese communistische partij, een criminele organisatie waarbij Hitler’s Sicherheits Sturm in het niet valt. Onder de vlag van Xi Jinping’s multilateralisme, noem het globalisme, verbergt zich een lading van virulent fascisme maar momenteel werkt dat, gelukkig, nogal contraproductief omdat hij -letterlijk en figuurlijk – geen grenzen kent noch respecteert.

Zelfs de, aanvankelijk met hem sympathiserende, globalistische geestverwanten in de EU beginnen zich te realiseren hoe fout deze reïncarnatie van Atilla de Hun is. Het Feyenoord clublied ‘geen woorden maar daden’ zou in Brussel op de gevel gebeiteld moeten worden, want het wereldwijde geweld van China kent geen grenzen. Maar in het afgezaagde, naïeve wereldbeeld van Brussel past geen tweede vijandbeeld naast het zo gehate kapitalisme en de kansen die de corona paniek hen biedt voor een greep naar de macht ten koste van die kapitalistische maatschappij zijn niet te versmaden.

Xi Jinping krijgt nu echter te maken met tegengas uit alle delen van de wereld omdat hij China’s rol in de uitbraaak van de corona epidemie -in zijn persoonlijke onfeilbaarheid en die van het communisme- 

coûte que coûte onder het kleed moest vegen, daarbij trouw geholpen door een Ethiopische communist in de WHO, waarna onze opportunistische ‘roerganger’ blind op deze verkeerde koers verder koerste.

De schade in onnodige corona doden lijkt groot in absolute cijfers maar in relatieve cijfers, hetzij ten opzichte van eerdere griepepidemieën of ten opzichte van de landelijke danwel de wereldbevolking, is er niet de minste rechtvaardiging voor de opgeklopte, immorele corona paniek waarvan nu zowel westerse globalisten als Xi dankbaar gebruik maken. Xi doet dit ‘en passant’ in Z.O. Azië in een genadeloze expansie politiek ten koste van alle aan de Zuid Chinese Zee gelegen buurlanden, tot op duizenden kilometers van China. Enkele jaren geleden klaagden de Filippijnen China aan in het in Den Haag gevestigde Permanente Hof van Arbitratie. Na een jarenlang proces werd China in 2016 in het ongelijk gesteld wegens de brutale annexatie van eilandengroepen voor de kust van Vietnam, Maleisië en de Filippijnen in de Zuid Chinese Zee, op duizenden kilometers afstand van China. Peking’s reactie? ‘Fuck you!’  

De ‘allergrootste roerganger’ Mao huldigde het simpele principe dat conflicten het beste opgelost worden door de brutale toepassing van bot geweld omdat ‘vrede verloren gaat in een compromis’.

De Zuid Chinese Zee is de drukste maritieme handelsroute en de 90% van alle atollen waar China militaire bases vestigt hebben daarom geopolitiek belang.

Dus Xi veegt demonstratief zijn dikke achterste af met het vonnis het Internationale Hof van Arbitratie.  Op 3 april ramde de Chinese kustwacht opzettelijk een Vietnamese visser bij de Paracel Eilanden, wederom op duizenden kilometers van China, die daarop met man en muis verging. Op 18 april kondigde China unilateraal de vestiging aan van twee ‘administratieve districten’ op de Filippijnse Spratley eilanden, waarvan Fiery Cross in luttele weken getransformeerd werd in een complete raketbasis! De Chinese marine provoceert locaal scheepsverkeer tot in de territoriale wateren van Maleisië, Brunei en Taiwan.

China veroorzaakte de corona epidemie niet alleen, maar misbruikt deze nu glashard om deze expansie en annexaties te versnellen, zolang de wereld is afgeleid door het Chinese virus. Maar ook westerse globalisten misbruiken de corona epidemie, door met hun immorele angstzaaierij de zaak tot een pandemie op te blazen, de eigen bevolking op te sluiten tot hun illusoire vaccin, waarvan niemand weet waatoe het dient, beschikbaar is… Wie geeft deze ellendelingen het recht om mensen zo te kwellen op grond van hun zieke ideologische hersenspinsels, en wellicht commerciële belangen, die leiden tot dramatisch huiselijk geweld, ontelbare faillissementen en daarmee samenhangende armoede en zelfs zelfmoorden, om mensen via drones te bespieden en met bot geweld van de straten te rammen, om mensen ertoe te brengen om hun buren die een frisse neus halen te verraden via een kliklijn?  

Hoeveel diepe ellende laten wij deze proleten ongestraft veroorzaken voor miljoenen onschuldige gezinnen? Wat bezielt ons kabinet om zich voor die globalistische praktijken te lenen en ons land zo’n geestelijke en economische schade te berokkenen voor 12 additionele, virtuele zetels?  

In WuHan blijkt dat het globalistische recept van het opsluiten van de bevolking slechts leidt tot een afvlakken van de besmettingscurve, maar dat zo de natuurlijke opbouw van een landelijke immuniteit juist onmogelijk wordt gemaakt. Hier staat een idioot van de RIVM te waarschuwen voor ‘een tweede golf’ die, juist dankzij zijn eigen stommiteiten, niet te vermijden zal zijn…

Ik parafraseer de in Davos werkzame Nederlandse longarts David Prins die op ‘youtube’ zijn grote zorgen uitsprak met o.a.: ‘Wie weet iets van het natuurlijke beloop van corona af?’ Hoe weten wij dat een vaccin de enige oplossing is?’ ‘Is het nodig om de bevolking op te sluiten?’ ‘Welke belangen zitten hierachter?’ Wie bepaalt dat wij niet meer terug kunnen naar een normale toestand? En tot slot de uitspraak: ‘het zal niet de eerste keer zijn dat de farmaceutische industrie een duistere rol speelt’.

Hij heeft groot gelijk, want is het niet duidelijk dat (zoals in Zweden) het natuurlijke verloop van de epidemie aantoont hoe het eigenlijk enorm meevalt met corona? Welke idioot heeft het recht om te pretenderen dat ‘zijn’ vaccin ‘de oplossing’ zou zijn in een kunstmatig opgeklopte paniek, terwijl in Italie in februari het virus al dermate sterk gemuteerd was dat zelfs een eventueel bestaand vaccin kansloos was geweest..? Dus niet alleen Xi belazert de wereld door een rookgordijn op te trekken, ook de westerse globalisten – ook hun handlanger Rutte – maken misbruik van de door henzelf gecreëerde paniek terwijl zij niets maar dan ook helemaal niets van het corona virus afweten.

Zoals David Prins al zei: ‘wie zit hierachter en wat willen zij?’  Wat zal de toekomst brengen?

China’s  assertiviteit in de Zuid Chinese Zee – waarvan de Nederlandse media niet eens reppen – is de grootste bedreiging voor de veiligheid in de wereld, véél groter dan corona. Deze botte agressie past volledig bij hun communistische agressie jegens Tibet en op hun thuisfront jegens Christenen en Oeigoeren die in concentratiekampen verdwijnen voor Xi’s fascistische aspiraties naar monolithische controle en globale hegemonie.       

Maar de westerse globalisten die op deze rijdende kar zijn gesprongen om hun zieke hersenspinsels op ons uit te leven in hun dogmatische, bijna pauselijke, onfeilbaarheid zijn een goede tweede.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties