USA brengt als enige de CO2 uitstoot terug met 42 mln. ton in 2017

Dat de EU in haar onbetaalbare, ideologische verdwazing met het akkoord van Parijs de westerse wereld in het ongeluk stort wordt weer bewezen. De Amerikanen brengen hun CO2 uitstoot terug van 2016 naar 2017 met 2,7% (42 mln. ton) maar de EU stoot juist 40 mln. ton meer CO2 uit!

Afb: http://army.mil

Toen Trump uit het akkoord van Parijs stapte stond de klimaat-miljonair Al Gore klaar om te vertellen dat de USA ‘het doodvonnis over de wereld had geveld’. Al Gore heeft zelf zijn honderden miljoenen veilig op de bank staan en is nu in een iglo op de Zuidpool gaan wonen, reden waarom hij niet bereikt kan worden met dit belangwekkende nieuws dat ‘science is not settled’. Dit komt van de Environmental Protection Agency (E.P.A.) – behalve de iglo.

Onder Trump’s economische groei zijn Obama’s verstikkende restricties op het bedrijfsleven drastisch afgenomen, met name op milieugebied hetgeen miljarden Dollars uitspaart en aantoont dat Obama’s destructieve bureaucratische insnoering van het bedrijfsleven totaal onproductief was. Juist door technologische vernieuwing, waarvoor nu geld vrijkomt, is de USA het enige land wereldwijd dat de CO2 uitstoot dramatisch reduceert, aldus de E.P.A., waarbij de grootste krachtcentrales hun CO2 uitstoot zelfs sinds 2016 met 4,5 % hebben gereduceerd.

Gore’s loze gebabbel staat daar wel schril tegenover:

‘Gore said in June 2017 that Trump’s decision to withdraw from the Accords was a threat to humanity’. “I think it was reckless,” Gore said. “I think it was indefensible. It undermines America’s standing in the world. It threatens the ability of humanity to solve the climate crisis in time”.

Navrant voor deze charlatan dat het tegendeel waar blijkt terwijl juist het linkse Canada, Europa, China (120 mln. ton meer CO2 in 2017 dan in 2016) en India er een enorme rotzooi van maken! Het American Enterprise Institute (A.E.I.) rapporteert dat ook Mexico, de UK en Japan belangrijke CO2 reducties hebben gerealiseerd. Volgens de BP Statistical Review of Global Energy van juni 2018 is de USA het leidende, lichtende voorbeeld voor ‘Parijs’.

De A.E.I. wijt deze spectaculaire afname aan het gebruik van natuurlijk gas en het gebruik van schalie gas, maar de ideologische milieubeweging staat al weer op de barricades om te melden dat ‘gas’ plots geen acceptabel alternatief is voor wind- en zonne-energie. Vermoeiend als je nooit en te nimmer ergens iets positiefs kunt of wilt zien.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties