Krankzinnige afbraakbeleid

Ons eens zo mooie Nederland waar nu door het krankzinnige afbraakbeleid onder leiding van “onze” Minister-President jihadgangers met open armen worden ontvangen, kindbruidjes (pedofilie/kindermisbruik) worden gedoogd en de staat niet in staat schijnt te zijn om uitkeringen aan criminelen te stoppen.

Afb: pixabay

Een land waar je als illegaal legaal mag verblijven zonder consequenties en waar de politie zegt dat het geen zin heeft om aangifte te doen, het zou meer slecht dan goed doen en waar het OM, vast in overleg met de burgemeester van Amsterdam, heeft besloten om geen islam-gerelateerde aanklacht te onderzoeken die heeft geleid tot de zelfmoord van een zeer moedige vrouw, Willie Dille R.I.P.

Een land waar de regerende partijen liever de Nederlandse belastinggelden uitgeven aan de EU of de islam in plaats van iets te doen aan de armoede in Nederland die nog stijgt. Iets te doen om de druk te verlichten voor de studenten van vandaag daar een groot gedeelte psychisch in de knel zit. Er plegen 5 mensen zelfmoord in ons land, er gaat duidelijk iets niet goed behalve in de waanwereld van de eurofiele politici. Ons Nederland waar je meer schijnt te mogen, eerder een woning krijgt of zelfs een mindere straf krijgt als je geen Nederlander bent.

Het land waar nu een gesplitte samenleving is ontstaan, aan de ene kant de hardwerkende, belastingbetalende en met torenhoge lasten opgescheepte welwillende Nederlander en aan de andere kant het grootste gedeelte van de islamitische bevolking in Nederland, die via dat belastinggeld hun maandelijkse inkomen vergaren en verder van speciale regelingen genieten voor hun medische, juridische en scholingskosten.

Ons Nederland waar je als geboren en getogen Nederlandse  moet bewijzen dat je Nederlands spreekt en dat vast tegen iemand die, met het oog op het verbindingspraatje wat ons door de politiek door de strot gedrukt wordt, niet zo goed wegwijs weet met de Nederlandse taal, gebruiken en normen en waarden…

Waar door “onze” regering kostten worden gemaakt die u niet voor mogelijk houdt. De logica ontgaat me weer totaal.  Mohammedanen misdragen zich veelvuldig, zijn onwillig en in plaats dat ze het land uitgezet worden wordt er een aso-azc gebouwd waar ze deze mensen in opsluiten met alle luxe die ze eisen… En wat kost dat dan per bewoner per jaar? Euro 177.000.00 Echt he.

Ons Nederland waar de regering al lang niet meer luistert naar de Nederlandse bevolking. Misschien wordt het tijd dat we moeten eisen dat ze naar ons luisteren aangezien al deze waanzin van invloed is op ons, onze kinderen en hun kinderen. Dit is Nederland, het land van de Nederlanders en iedereen die zich aanpast aan onze cultuur, vrijheden, gelijkheden, tradities en normen en waarden.

 

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Dus maar opkomen voor je eigen rechten. Omdat deze regering de regie helemaal kwijt is. En wij geregeerd worden door een onbekwaam kabinet en schijtlaarzen die geen beslissingen durven nemen en niet doorpakken. En weten dat de Nederlandse bevolking niet de barricade opkomt en van de zijlijn alleen maar lopen te schreeuwen.En alleen doorpakken naar de eigen bevolking met grote lasten, hoge huren, verzorgingshuizen afbreken, zorgkosten die niet meer te betalen zijn. Onder mom van vergrijzing teveel ouderen. De echte oorzaak niet vermelden: instroom asielzoekers die nooit een cent premie betalen die betalen wij voor hun.Geen woning meer voor eigen bevolking die gaan naar de instromers veel criminaliteit.

Lars030
5 jaren geleden

Grote klasse Elise, hoe je in zo’n klein stukje tekst zoveel waarheid kwijt kunt!

Dit soort inhoudelijke en (helaas) maar al te realistische stukken zouden integraal door alle kranten moeten worden afgedrukt.

Inderdaad tijd voor actie door het gewone volk, voordat het niet meer kan. Tik tak, tik tak…