Nederland financiert islamitische aanslagen

Uit een verklaring van het Ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt dat onze regering recent subsidie heeft gegeven aan het Palestijnse nieuwsagentschap Ma’an. Dit vond men passen in het kader van het stimuleren van ´de vrijheid van meningsuiting´. Helaas echter, noemde dit nieuwsagentschap de terrorist die vorige maand een 13-jarig Israëlisch meisje (zie foto onder) vermoordde dat in haar slaapkamer lag te slapen, onomwonden een “martelaar”. Dat is natuurlijk te gek voor woorden

Het met Nederlandse subsidie vermoorde meisje. Afb: Likud

Het met Nederlandse subsidie vermoorde meisje. Afb: Likud

Het gaat hier om een persoon die is gestorven uit gekte voor de jihad en dat is om in het islamitische paradijs te komen met volop drank en 72 hoeren. In plaats van de idioten op te pakken die dit soort afschuwelijke onzin verkopen, wordt er dus subsidie uitgedeeld aan moordenaars. Immers, zo schrijft het ministerie, volgens de Palestijnen zou een martelaar iemand zijn “die omkomt in de strijd voor ‘de Palestijnse zaak’ en het beëindigen van de Israëlische bezetting.” Dat is nu eenmaal “de lokale context”.

Het vermoorden van Israëlische kinderen past volgens het ministerie kennelijk feilloos in het frame dat Palestijnen “in verzet komen tegen de bezetting”. Dat 98% van de Palestijnen helemaal niet onder een bezetting leeft, maar onder Palestijns zelfbestuur, en dat de moslimfundamentalisten niet moorden om tegen een ‘bezetting’ te strijden maar om daardoor toegang te krijgen tot het islamitisch paradijs, daarvoor steekt onze regering – nog steeds – haar kop heel diep in het zand.

Terwijl een blik op Wikipedia duidelijk maakt wat er werkelijk mee bedoeld wordt: het begrip shahid (martelaar) heeft een diepe religieuze betekenis. Het gaat om een moslim die sterft tijdens het vervullen van zijn plicht voor de islam – tijdens de jihad, met het paradijs als beloning. Zo wordt het ook door de Palestijnse leiders uitgelegd, bijvoorbeeld door Mahmoud Al-Habbash – voormalig minister en tegenwoordig religieus adviseur van de Palestijnse president Abbas – op de Palestijnse televisie: “Alle zonden zijn vergeven met de eerste golf bloed van zijn bloed uit zijn wond” (zie ook de film hieronder).

De regering ziet er kennelijk geen enkel probleem in om de verheerlijking hiervan te stimuleren, en dat in een tijd waarin de radicaal-islamitische terreur ook ons werelddeel heeft bereikt. IS zal dan ook aangenaam verrast zijn te vernemen dat zij voor het verheerlijken van de aanslagen in Brussel, Parijs en Nice nu ook aanspraak kan maken op Nederlandse overheidssubsidie, in het kader van de bevordering van de pluriformiteit.

Drie maanden geleden wees Likoed Nederland er in een persbericht op dat Nederland een Palestijnse organisatie had gefinancierd die een eerbetoon organiseerde voor het doden van drie Joden en het neersteken van een bejaarde Nederlandse christelijke vrouw. In antwoord op Kamervragen van de partij VNL daarover antwoordde de regering dat: “Het kabinet wil geen steun verlenen aan organisaties die antisemitische uitingen doen danwel terreur verheerlijken.”

Dat is dus gewoon een keiharde leugen en precies dat is het Nederlandse volk onwaardig. Onze regering heeft zich diep te schamen voor dergelijk flutbeleid.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties